043-850 5864
info@hoevecobelli.nl
hoogcruts 7, 6255NS Noorbeek
Follow:

Een zakelijke multifunctionele ontmoetingsplek, in een landelijke omgeving.

Wilt u op een unieke plek uw (management)training, jaarvergadering of uw medewerkers en/of relaties verwennen met een mooie avond uit dan is Hoeve Cobelli bij uitstek de plek die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden naar wens verschillende arrangementen; van een borrel tot compleet verzorgde lunches en diners. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee, zodat uw evenement gegarandeerd een succes wordt. 

Babyborrel Communiefeest Verjaardag

Neem ons mee in de wensen voor uw evenement en wij denken mee in de uitvoering.

Bent u benieuwd naar de verschillende arrangementen? Neem gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag samen.

Vergaderen & Heisessies

Eens vergaderen en brainstormen in een andere omgeving, hoe bijzonder en gemakkelijk kan het zijn? Een andere omgeving zorgt vaak voor nieuwe inzichten, meer betrokkenheid en even weg van de dagelijkse drukte en afleidingen van kantoor. Omringd door het Limburgse landschap kunt u bij Hoeve Cobelli op een ontspannen manier vergaderen. Meer info hierover vind u bij onze vergaderarrangementen.

Presentaties

Onze prachtige Hoeve beschikt over verschillende ruimtes waar u op professionele wijze uw nieuwe product of project kunt presenteren aan uw netwerk en/of klanten. De grote zaal is uitgerust met een podium, projectiescherm, beamer, microfoon, gedegen geluids- en lichtinstallatie en ruimte voor zo’n 150 stoelen. Ook voor jaarvergadering en trainingsdagen voor grotere gezelschappen is deze ruimte uiterst geschikt. Het podium waar de presentator materiaal kan tonen en discussies kan leiden is een groot pluspunt van deze ruimte. De houten gebinten, fraaie bar en landelijk uitzicht zorgen voor de verdere ambiance. Voor kleine gezelschappen raden we de serre aan. De serre beschikt over 14 tafels (48 zitplaatsen).

Trainingen & Cursussen

Opleiden in een landelijke en inspirerende omgeving! Als u kiest voor Hoeve Cobelli waar we uw collega’s of cursisten ontvangen; kiest u voor een inspirerende setting die de opbrengst van uw en hun inspanningen alleen maar vergroten. Om u als opdrachtgever te ontzorgen bij uw training kunt u ook gebruik maken van onze vergaderarrangementen. Deze zijn zo samengesteld dat alle benodigdheden voor een professionele en goede training opgenomen zijn. En tijdens de breaks loopt u zo de tuin in om te genieten van de groene omgeving en boomgaarden om daarna weer met nieuwe energie en focus de training te hervatten.

koffietafel arrangement

Uitvaart en Koffietafel

Wij stellen de zalen van het hoeve beschikbaar voor afscheidsdiensten, Wij nemen u graag deze zorg uit handen door bij te dragen aan een waardig en stijlvol afscheid.

Meestal bieden we in het arrangement  koffie thee drankjes, broodjes.

 

#cata_custom_heading_f3ydn9cy6l > h2, #cata_custom_heading_f3ydn9cy6l > h2 a{} #cata_button_j7ootnzc88.cata-button{}#cata_button_j7ootnzc88.cata-button .cata-btn{color: #97a45d;border-color:#97a45d}#cata_button_j7ootnzc88.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#97a45d; background-color:#97a45d}