043-850 5864
info@hoevecobelli.nl
hoogcruts 7, 6255NS Noorbeek

Vier 't leven!

Er is niets fijner dan de belangrijke gebeurtenissen in het leven te vieren met de mensen die je lief zijn. Bij Hoeve Cobelli staan gastvrijheid, kwaliteit en service centraal, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw gasten. Wat de gelegenheid ook is; een verjaardag, een trouwfeest, jubileum, babyborrel of ruïnie, onze Hoeve biedt vele mogelijkheden. De verschillende ruimtes, de tuin en het terras kunnen naar wens gebruikt worden en zorgen voor sfeer met zowel grote als kleinere gezelschappen. 

Wij nemen de zorg uit handen.

Neem ons mee in de wensen voor uw feest en wij denken mee met de invulling. Samen met onze vaste partners kunnen wij alles voor u regelen: eten, drinken, licht, geluid, decor, vervoer, muziek, activiteiten, aankleding en meer. Ook op het gebied van hapjes, drankjes en diners is er veel mogelijk. Zo kunnen we ook de culinaire omlijsting van uw feest helemaal tot in de puntjes voorbereiden. Bent u benieuwd naar de verschillende arrangementen? Neem gerust contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag.

We hebben het hele jaar door de mogelijkheid om een feest te geven voor 50 tot 250 personen. De monumentale bar waar goed gedanst kan worden in combinatie met de serre waar gelegenheid is om te zitten maakt dit tot een unieke feestgelegenheid.

Trouwen

Een bijzondere plek voor een speciale dag! Hoeve Cobelli biedt een sfeervol decor voor jullie grote dag met de houten gebinten en fraaie bar als natuurlijke sfeermakers. Onze sfeervolle ruimtes zijn naar wens en groepsgroote in te delen, met alle aspecten voor uw trouwfeest onder één dak kunnen we deze dag tot in de puntjes voor jullie verzorgen; aperitief, receptie, bruidstaart, diner(buffet), dansvloer, terras, speeltuin, overnachten. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van jullie trouwfeest en de gasten die dit moment samen met jullie vieren. Laat u eens verrassen door een informatief gesprek en ervaar de vele mogelijkheden van onze locatie.

Communie- & Kraamfeest

Een kinderfeest, waarbij de communicant centraal staat! Vanuit die gedachte organiseren we een communiefeest, met veel aandacht en mogelijkheden voor de kinderen. En terwijl de kinderen lekker ravotten in de speelweide met speeltoestellen kunnen de volwassenen met vrienden en familie ook heerlijk genieten op het terras of in de tuin. En bij slecht weer zorgt de verlichte dansvloer voor veel entertainment, voor zowel jong als oud. Een communiefeest waar u nog vaak aan terug denkt!

Ook bij het verzorgen van een kraamfeest staan wij voor u klaar. Een geboorte is en blijft een bijzonder moment. Wij denken graag met jullie mee om dit moment voor jullie te verzorgen, zodat jullie als kersverse ouders volop kunnen genieten van de kleine spruit en kennis kunnen laten maken met vrienden en familie.

Jubilea, (Verjaardags)feest & Reünies

Met grote groepen in alle rust een mooie dag vieren, meerdere zalen voor verschillende doeleiden en opstellingen. Of als het zonnetje schijnt lekker buiten op het terras, genietend van het uitzicht op de weilanden en de speeltuin. En ook voor de culinaire invulling staan we graag voor u klaar, met verschillende mogelijkheden van borrelhapjes tot buffet of een diner aan tafel. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We bespreken ze graag met u.

Groepsdiners & Private-dining

Voor genieten van goed eten en drinken met grote groepen bent u bij ons aan het goede adres! Gezelschappen laten genieten van een heerlijk diner is waar onze passie ligt en waar we veel ervaring mee hebben. Uw eigen wensen en verwachtingen zijn natuurlijk het belangrijkste bij de dinerkeuze, maar ook het seizoen en de groepsgrootte hebben invloed op de dinermogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, de samenstelling en grootte van uw gezelschap adviseren wij u graag over een passende dinervorm. Voor alle diners geldt dat we altijd verse ingrediënten gebruiken. GROEPSDINERS VANAF 30 of 40 PERSONEN.

#cata_button_dmqyfzis72.cata-button{}#cata_button_dmqyfzis72.cata-button .cata-btn{color: #97a45d;border-color:#97a45d}#cata_button_dmqyfzis72.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff;border-color:#97a45d; background-color:#97a45d}