043-850 5864
info@hoevecobelli.nl
hoogcruts 7, 6255NS Noorbeek
Follow:

Waarom is jouw pizza zo lekker!?

“Onze” pizza is zo lekker omdat we het hele proces, van het deeg tot het bakken, goed hebben uitgeprobeerd en doordacht.

We hebben veel energie gestoken in het product en het maken ervan, we willen je echt het beste geven.

De ingrediënten zijn vers en origineel, de beste Italiaanse producten die ik kan vinden, geen goedkope namaak of ongeveer dezelfde producten.

Pizza is voor ons geen alternatief gerecht van een hoofdmenu, het is ons hoofdproduct, en ook al voegen we andere gerechten toe, het blijft onze kernactiviteit.

“Heb je alleen pizza in je restaurant? Zei een wijze man 10.000 pizza’s geleden tegen me 🙂

Is jullie pizza, het beste pizza uit zuid Limburg? Beste pizzeria uit zuid Limburg?

Hoe bepaal je wat de beste pizza is? Iedereen heeft zijn eigen smaak.

Wat we zeker weten is dat we veel liefde en moeite in onze pizza stoppen en dat het niet zomaar een bijproduct is, ik ken maar weinig andere plekken die zo goed pizza bieden als onze pizza, en van deze hebben we ook geleerd!

Vaak komen mensen naar ons toe om te zeggen “jullie pizza is de beste die ik ooit heb gehad, zelfs in ItaliĂ«!” Ik dacht altijd dat dit Nederlandse vriendelijkheid was… maar het gebeurt toch vaak 🙂

Er is een artikel over ons verschenen:

Hoeve-cobelli-een-echte-italiaanse-pizzeria-in-de-heuvels-van-zuid-limburg

En we staan nu ook in de lijst van de 75x de lekkerste pizza’s van Nederland!

75x de lekkerste pizza’s van Nederland

Is je pizza zelfgemaakt?

Ja, we maken het deeg zelf en bereiden de ingrediënten vers, at least 30 hours in advance for light and tasty dough.

Zijn uw pizzabodems diepvriesproducten zoals snackbars?

Nee, wij gebruiken geen kant-en-klare diepvriesproducten.

Bak je je pizza in een klassieke elektrische oven?

Ja, Nee, onze oven werkt anders, hij bakt veel warmer op 400C+ en is gemaakt van zeer dikke vulkanische stenen.

Heb je afhaalpizza’s?

Ja, afhaalpizza doen we, bel en bestel 🙂

Bezorg jij pizza in Noorbeek en omgeving?

Wij bezorgen gratis bestellingen vanaf 12+ pizza’s in de buurt, neem contact op voor info! Het ligt eraan hoe druk het is.

Is jullie Pizzeria in Gulpen?

Onze pizzeria is niet in Gulpen, gelukkig is het niet ver daar vandaan!

Is jullie Pizzeria in Margraten?

Er is geen pizzeria in Margraten behalve enkele snackbars die pizza’s als bijzaak aanbieden. Gelukkig zijn we maar 10 minuten rijden weg dus vanuit Margraten kun je ons makkelijk bereiken

Bezorg jij pizza voor grote groepen?

We hebben een mobiele gasoven om pizza’s op locatie te bakken (zie https://chefitalie.nl/diensten/pizza-op-locatie/), als het van tevoren gereserveerd wordt, kunnen we het hier in de pizzeria bakken om af te halen of te bezorgen

Kan jij pizza bakken voor grote groepen?

Tot +/-12 pizza’s lukt het ons vrij snel te bakken om alle pizza’s tegelijk te serveren. Voor grotere groepen doen we ons best en werken we keihard om iedereen gelijktijdig te kunnen bedienen. Het ligt er ook aan hoe ingewikkeld de bestelde pizza’s zijn. Omdat we pizza op de goede oude manier maken, kost het gewoon tijd en is er geen snellere manier met behoud van een dergelijke kwaliteit.

Voor grotere groepen vanaf 12 personen kun je genieten van wat we in ItaliĂ« een “giro pizza” noemen ofwel shared dining. We bakken en serveren 3 pizza’s per keer, voorgesneden en geserveerd op houten planken. *Onbeperkt!

Op deze manier kun je met een grote gezelschap gegarandeerd samen eten en is het ook erg leuk om zo verschillende pizza’s te proberen!

Deze optie kost € 14,- p.p.

* Vanaf 12 personen
* Iedereen aan tafel moet meedoen
* Alle pizza’s op tafel moeten geheel worden opgegeten voordat een nieuwe ronde geserveerd wordt.

Heb je naast pizza nog ander eten?

Ja, we hebben ook een selectie van antipasti en desserts om hier te eten of om mee te nemen takeaway.

Heb je glutenvrije pizza?

Ik zal dergelijke pizza speciaal voor je maken, ik moet minstens een week van tevoren weten, omdat het ingrediënt zelf 4x duurder is, vragen we +2 € per pizza. Omdat het heel moeilijk is om glutenvrije pizza te maken, houden we altijd kant en klare pizzaboedems klaar voor noodgevallen. I.v.m. de omgeving waar we werken, kunnen we geen 100% glutenvrij product garanderen.

Kan ik bij jullie pinnen?

Ja pinnen is mogelijk

Wat zijn jullie openingstijden?

Volg onze facebook of google pagina voor het laatste nieuws, echter als richtlijn in de winter zijn wij vrijdag zaterdag zondag open van 16:00 tot 20:30, in de zomer ook op donderdag

Heb je kinderpizza?

Ja, wij maken kleine pizza’s en bieden 25% korting, deze pizza is alleen voor kinderen t/m 12 jaar. Bestel je een normale pizza en heb je over dan kun je deze altijd mee naar huis nemen. (Is de dag daarna ook zeer lekker!)

Heb je panuozzo of pizzabrood?

Ja we kunnen een pizzadeeg brood voor je maken, dit kan ook prima ingevroren worden en is super lekker! Prijs is 2,5€ per brood.

Hebben jullie pizza Hawaii  Taco Shoarma…?

We hebben ongeveer 30 originele pizza’s gemaakt met geweldige ingrediĂ«nten, daarom serveren we geen Hawaii Taco Shoarma of Kebab pizza’s; van tijd tot tijd kunnen we nieuiwe en niet standard creaties voorstellen, maar altijd in de Italiaanse gewoonten.

Heeft u pasta?

Op dit moment concentreren we ons op de super – pizza, maar omdat we ook een cateringbedrijf hebben, hebben we vaak sauzen, ravioli en dergelijke, vraag ons.

Heb je ook een ruimte om pizza binnen te eten in Noorbeek-Hoogcruts?

Ja, we hebben een grote zaal met meerdere tafels in onze gezellige hoeve, dus je kunt inderdaad binnen eten.

Huurt u de faciliteit voor feesten, communiefeest, bruiloften, privé-evenementen?

We staan feesten toe tijdens onze openingstijden alsdeze de pizzeria niet hinderen, in de zomer is er veel ruimte buiten.
Na de pizzeria openingstijd kunnen we feesten houden, ook hebben we een aparte ruimte met 50 zitplekken die we onafhankelijk van het restaurant kunnen runnen.

Restaurant in Noorbeek?

Ja onze restaurant is in Noorbeek, Hoogcruts 7, naast de HX hoogcruts klooster, op loopafstand van de Vakantiepark Landal De Waufsberg  Landal GreenParks.

Kun je buiten op het terras eten?

Ja, in de warme zomermaanden kunt u buiten op het terras of in de tuin aan de picknicktafels eten.

Mag ik mijn eigen eten meenemen op de speelplaats?

Nee, de toegang is gratis, daarom vragen we je vriendelijk om eten en drinken bij ons te halen.

Mag ik mijn hond meenemen?

Ja, honden zijn welkom, u bent verantwoordelijk voor het gedrag van de hond en een muilkorf is nodig  als er gevaar dreigt voor anderen.